Ruangan Infomasi





Segala maklumat aktiviti boleh di beritahu di kepada 9w2rev di talian 0126196929 atau v66ham@gmail.com .



Sila beritahu 3 hari awal sebelum di update di ruangan ini Sekian harap maklum.



de 9w2rev



--------------------------------------------------------



Class perbincangan radio amatur untuk exam Rae bermula pada minggu ini :



Tempat: Rumah 9w2rev Taman Pelangi Semenyih

Masa : 9 malam - 10.30malam

Setiap hari Rabu malam Khamis bergantung pada keadaan.

Pengajar :9w2rev



Kepada rakan swl berminat sila dtg ..



Tempat terhad kepada 10 kerusi ..



Berminat sila contect Mazlan 9w2rev di talian 0126196929

----------------------------------------------------------

V66ham telah mewujudkan satu grouping dalam facebook {new media} selaras dengan perkembangan teknologi di internet . Kepada rakan rakan v66ham community boleh join v66 community di facebook ..sila klik di link ini :- http://www.facebook.com/photo.php?pid=397197&id=1796035944#!/group.php?gid=112619732115917&v=info







Aprs Tracing ../ Anda bila nak join aprs

Kedai Amatuer

Wednesday, February 4, 2009

Eyeball eyeball eyeball aka Bolamata ...

Salam kepada rakan v66ham dan pengunjung blog .. Satu kejadian telah berlaku pada semalam 4 feb 2009

Bolamata di jalan kan di Kedai Mamak Maulana -- ***ada free wifi ni*** Pekan Semenyih dengan rakan rakan v66ham seramai 7 station sama satu swl kecil ..

Antara hammest yg hadir ..
1.pr uaa - handle Aziz (cormecial /swl)
2.pr uwr - handle Anuar (cormecial /swl) **tunggu 9w aja nie
3.pr cae - handle Caein (cormecial /swl) **tunggu 9w aja nie
4.swl rakan kepada Anuar 3 station lagi**nama aku luper dah
5.9w2rev handle Mazlan

Aktiviti borak pasal pengisian borang ambil callsign dan borang surat akuan sumpah serta borang sokongan 9 mike .. dan chit chat dll ..

Selepas tu 9w2rev wakil v66ham pergi ke Bolamata di sek 7 BBB untuk meraikan perpisahan rakan ham 9w2koe Bro Ameri akan berpindah dari qth v33 local Putrajaya ke Bentong atas arahan tugasan beliau .. v66ham mengucapkan semoga success bro Ameri semoga ada masa jumpa lagi di udara atau di darat ..

Banyak gak station malam tu .. 20 station dan ada sedikit sumbangan iklas dari v33 geng.. Mastermind malam tu di ketuai oleh bro Idham aka Marcos 9w2rxg..

Bersurai 1 pg jugak la ..

0 comments:

Map localan Semenyih Beranang